SBOD heeft een passie voor leren in de lokale overheid en richt zich met name op advisering en detachering op het vakgebied van Burger- en Publiekszaken. Inmiddels heeft SBOD meer dan 100 gemeenten ondersteund op dit terrein en blijft dit met enthousiasme en passie doen.

Wij leveren redactioneel een bijdrage aan het vakgebied Burger- en Publiekszaken voor Kluwer en houden de ontwikkelingen op het vakgebied Burger- en Publiekszaken nauwkeurig bij.

SBOD brengt kennis, ervaring en kwaliteit

SBOD en de trainers blijven permanent op de hoogte van de laatste landelijke ontwikkelingen rondom het vakmanschap Burger- en Publiekszaken om u als lokale overheid optimaal te kunnen ondersteunen.

SBOD levert een toegevoegde waarde van kennis, ervaring en kwaliteit leveren bij gemeenten, de Provincie, het Rijk en gerelateerde instellingen en organisaties. Dit bereiken we door het geven van advies, het leveren van tijdelijke vakkundige medewerkers en door middel van kennisoverdracht, coaching en vakinhoudelijke begeleiding.

Uw zorgen zijn onze zorgen en wij werken hierin als vertrouwde partner met u aan de oplossingen.

SBOD is in 2012 opgericht door Jan Smeets en Rien Buunk.

Samen hebben zij ruim 35 jaar ervaring en staan ze voor de juiste kwaliteit, goede en betrouwbare service, klantgerichtheid, kennis en innovatie.

Jan Smeets_v1
Jan Smeets
Rien Buunk_v1
Rien Buunk